Giriş Kayıt
Roland Buck III

Roland Buck III (34)


Oyuncu

Roland Buck III, 13 Nisan 1988 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

Paranormal Activity: Next of Kin (2021), The Week Of (2018), (2015) Chicago Med (2015), (2016) Sleight (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Nisan 1988
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 33 Korku Oyuncu 5.2 2,522
2021 33 Dram Oyuncu 6.0 123
2018 Aksiyon Oyuncu 9.7 38,315
2018 30 Komedi Oyuncu 5.2 22,425
2018 30 Oyuncu 6.5 82
2017 Dram Oyuncu 7.4 3,118
2017 Dram Oyuncu 6.2 1,484
2016 28 Aksiyon Oyuncu 5.9 8,882
2015 Suç Oyuncu 8.9 524,693
2015 Dram Oyuncu 7.6 25,909
2013 Komedi Oyuncu 5.4 79
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022