Giriş Kayıt
Felipe Prado

Felipe Prado


Yapımcı, Yönetmen

Felipe Prado, yapımcı, yönetmen.

O Mecanismo (2018), (2007) Özel Tim (2007), (2010) Özel Tim 2 (2010), (2018) I Think We're Alone Now (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 5.6 3,556
2018 Suç Yönetmen 8.9 32,986

Yapay Cennet
2012 Dram Yapımcı 6.4 2,934

Özel Tim 2
2010 Aksiyon Yapımcı 8.1 73,763

Özel Tim
2007 Aksiyon Yapımcı 8.1 90,740
Dizi Altyazıları
Vikings (6,232) Supernatural (2,758) Titans (2,630) The Flash (2,214) Arrow (1,842) Doctor Who (1,521) The Gifted (1,376) Outlander (1,325) The Big Bang Theory (1,223) La Casa de Papel (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018