Giriş Kayıt
Dylan McGinty

Dylan McGinty


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Editör

Dylan McGinty, yapım yöneticisi, yapımcı, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapım Yöneticisi 3.7 180
2016 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.2 9,092
2014 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
3.3 643
2014 Aksiyon Editorial Department 5.0 21,645
2014 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019