Giriş Kayıt
Steph Copeland

Steph Copeland


Müzisyen

Steph Copeland, müzisyen.

Bite (2015), Antisosyal (2013), I'll Take Your Dead (2018), The Drownsman (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Korku Müzik 4.3 88
2018 Korku Müzik 5.9 1,553
2018 Müzik 7.6 21
2017 Korku Müzik 4.7 895
2016 Korku Müzik 4.4 1,177
2016 Korku Müzik 4.6 764
2015 Korku Müzik 4.7 254
2015 Korku Müzik 4.1 423
2015 Korku Müzik 4.8 161
2015 Korku Müzik 4.9 3,574
2014 Korku Müzik 4.3 294
2014 Bilim-Kurgu Müzik 3.7 1,302
2014 Fantastik Müzik 4.1 1,583

Antisosyal
2013 Korku Müzik 4.5 2,768
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,398) Game of Thrones (2,194) Warrior (2,011) Black Mirror (1,895) Shingeki no kyojin (1,720) The Big Bang Theory (1,662) Vikings (1,305) Swamp Thing (1,183) Breaking Bad (1,160)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019