Giriş Kayıt
Kerry Flanagan

Kerry Flanagan


Oyuncu

Kerry Flanagan, oyuncu.

Benim Komşum Bir Melek (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.3 7,568
2018 Dram Oyuncu 6.1 121
2018 Suç Oyuncu 7.7 9,484

Büyük Hastalık
2017 Komedi Oyuncu 7.6 99,302
2015 Suç Oyuncu 8.2 20,756
2015 Suç Oyuncu 8.6 269,114

Benim Komşum Bir Melek
2014 Komedi Oyuncu 7.3 88,200
2014 Komedi Oyuncu 5.8 11,314
Dizi Altyazıları
Vikings (8,611) True Detective (6,842) The Punisher (4,091) Supernatural (3,407) The Big Bang Theory (3,095) Gotham (2,404) The Blacklist (1,879) Outlander (1,702) Star Trek: Discovery (1,546) Luther (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019