Giriş Kayıt
Kerry Flanagan

Kerry Flanagan


Oyuncu

Kerry Flanagan, oyuncu.

Benim Komşum Bir Melek (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 7.8 6,926

Büyük Hastalık
2017 Komedi Oyuncu 7.6 91,289
2017 Dram Oyuncu    
2015 Suç Oyuncu 8.6 259,669

Benim Komşum Bir Melek
2014 Komedi Oyuncu 7.3 86,555
2014 Komedi Oyuncu 5.8 10,932
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,187) The 100 (2,429) La casa de papel (1,836) Castle Rock (1,745) Sharp Objects (1,373) Preacher (1,370) The Sinner (1,128) Vikings (951) Westworld (787) Friends (768)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018