Giriş Kayıt
Em Haine

Em Haine (22)


Oyuncu

Em Haine, 25 Ocak 2002 Kanada doğumlu oyuncu.

The Midnight Man (2016), Happy Face Killer (2014), (2018) Tully (2018), (2021) The Mighty Ducks: Game Changers (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ocak 2002
Doğum Yeri: Kanada
Burcu: Kova
Boyu: 1.7 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 20 Komedi Oyuncu 5.1 4,174
2022 Komedi Oyuncu    
2021 Komedi Oyuncu 7.3 5,789
2019 Dram Oyuncu 7.1 282
2018 16 Komedi Oyuncu 6.9 62,761
2017 Dram Oyuncu 7.7 1,028
2017 15 Dram Oyuncu 5.7 259
2016 Aksiyon Oyuncu 6.2 24,080
2016 14 Korku Oyuncu 4.8 4,767
2016 14 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,113,612
2015 13 Kısa Metraj Oyuncu    
2014 Suç Oyuncu 8.9 415,962
2014 Suç Oyuncu 5.3 1,049
2014 Dram Oyuncu 7.6 273,164

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.4 478,726
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024