Giriş Kayıt
Cory Michael Smith

Cory Michael Smith


Oyuncu, Yapımcı

Cory Michael Smith, oyuncu, yapımcı.

Wonderstruck (2017), 1985 (2018), (2014) Gotham (2014), (2018) Ay'da İlk İnsan (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.84 m
9.8 (4 Oy)
  • Currently 195/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ay'da İlk İnsan
2018 Biyografi Oyuncu 7.4 120,454
2018 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.8 1,001
2017 Dram Oyuncu 6.2 8,178
2015 Dram Oyuncu 7.2 100,751
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 195,788
2014 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 492

Işın Kampı
2014 Dram Oyuncu 6.9 36,717
Dizi Altyazıları
Chernobyl (31,359) Game of Thrones (12,262) Warrior (2,539) The 100 (2,297) Black Mirror (2,099) Big Little Lies (1,958) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,535) Swamp Thing (1,479) The Big Bang Theory (1,426) Jessica Jones (1,372)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019