Giriş Kayıt
Jérémie Guez

Jérémie Guez


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Jérémie Guez, senarist, yapımcı, yönetmen.

Gece Dünyayı Yuttuğunda (2018), Iris'e Ne Oldu? (2016), Lukas (2018), Burn Out (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Senarist 6.4 78
2019 Aksiyon Senarist 6.0 61

Gece Dünyayı Yuttuğunda
2018 Korku Senarist 6.0 5,354
2018 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.1 1,967
2018 Dram Senarist 5.1 251
2018 Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.5 130
2017 Dram Senarist 6.2 304
2017 Senarist 6.2 876

Iris'e Ne Oldu?
2016 Gerilim Senarist 6.1 2,310
2015 Gerilim 6.7 2,680

Büyük Tuzak
2014 Aksiyon 5.8 1,793
2014 Biyografi Senarist 6.2 10,157
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019