Giriş Kayıt
Alasdair Willson

Alasdair Willson


Görsel Efekt, Animasyon, Sanat Bölümü

Alasdair Willson, görsel efekt, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Suikastçı
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 51,489
2015 Dram Görsel Efekt 5.6 37,531
2014 Animasyon 7.3 998

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 879,087

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 618,784

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Animasyon 6.6 206,035
2013 Dram Animasyon 6.1 1,206

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Çeşitli 6.4 203,460

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Çeşitli 7.5 382,363

Korku Gecesi
2011 Komedi Çeşitli 6.4 92,619

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Çeşitli 7.7 588,673

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Çeşitli 6.1 213,154
2011 Animasyon Çeşitli 7.2 208,768

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 616,941

Deney
2009 Korku Çeşitli 5.7 85,944
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018