Giriş Kayıt
Daniel Hart

Daniel Hart


Müzisyen, Müzisyen

Daniel Hart, müzisyen, müzisyen.

Yeşil Şövalye (2021), Bir Hayalet Hikayesi (2017), Pete ve Ejderhası (2016), İhtiyar Adam ve Silah (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Müzik    
2021 Belgesel Müzik 6.2 12,392

Yeşil Şövalye
2021 Macera Müzik 6.6 100,579

Sevgilimden Son Mektup
2021 Dram Müzik 6.7 18,356
2019 Dram Müzik 6.6 13,930
2019 Dram Müzik 7.1 30,652

İhtiyar Adam ve Silah
2018 Biyografi Müzik 6.7 46,611
2018 Komedi Müzik 7.1 6,749
2018 Belgesel Müzik 6.7 741
2018 Dram Müzik 6.9 2,297
2018 Dram Müzik 6.7 1,252
2017 Belgesel Müzik 7.3 1,121
2017 Komedi Müzik 6.8 5,230

Bir Hayalet Hikayesi
2017 Dram Müzik 6.8 73,133

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Müzik 6.7 58,906
2016 Dram Müzik 7.9 29,032
2016 Aksiyon Müzik 6.0 4,153

Başımın Belası
2015 Komedi Müzik 6.2 7,529
2015 Belgesel Müzik 7.2 321
2015 Kısa Metraj Müzik 6.6 505

Rövanş
2015 Gerilim Müzik 5.1 13,744
2014 Dram Müzik 5.4 84
2014 Komedi Müzik 6.7 18,867
2014 Kısa Metraj Müzik 7.1 87

Ölümsüz Aşk
2013 Suç Müzik
Müzik
6.4 22,076
2013 Komedi Müzik 4.6 3,693
2012 Komedi Müzik 8.1 4,844
2012 Komedi Müzik 5.7 7,024
2011 Kısa Metraj Müzik 6.9 394
2009 Dram Müzik 5.4 196
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022