Giriş Kayıt
Amelia Haberman

Amelia Haberman


Oyuncu

Amelia Haberman, oyuncu.

The Toy Soldiers (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 2.8 152
2018 Dram Oyuncu 3.5 173
2017 Korku Oyuncu 3.2 484
2015 Korku Oyuncu 2.4 1,101
2014 Dram Oyuncu 6.7 716
Dizi Altyazıları
Vikings (12,718) True Detective (6,562) The Punisher (5,934) Supernatural (3,484) The Big Bang Theory (3,455) Luther (2,622) Gotham (2,423) The Blacklist (1,977) Star Trek: Discovery (1,870) Project Blue Book (1,715)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019