Giriş Kayıt
Luciano Acuna Jr.

Luciano Acuna Jr.


Dublör, Oyuncu

Luciano Acuna Jr., dublör, oyuncu.

Jason Bourne (2016), Ninja Kaplumbağalar (2014), Trainwreck (2015), Kanunun Ötesinde (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 7.7 15,283
2019 Komedi Oyuncu 5.9 71,026
2016 Aksiyon Dublör 6.6 230,414

Gece Takibi
2015 Aksiyon Dublör 6.6 110,806
2015 Aksiyon Dublör 7.3 6,175

Takiptekiler
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.6 19,621
2015 Komedi Dublör 6.2 138,436

Kötülük Diyarı
2014 Aksiyon Dublör 5.8 8,843

Kanunun Ötesinde
2014 Suç Dublör
Oyuncu
6.5 123,151

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Dublör 5.8 212,892
2013 Aksiyon Dublör 4.6 1,918
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
3.8 736
2010 Suç Dublör 7.7 41,808
1996 Komedi Dublör 8.3 47,456
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023