Giriş Kayıt
Elçin Sangu

Elçin Sangu (33)


Oyuncu

Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu.

Kiralık Aşk (2015), Mutluluk Zamani (2017), Yaşamayanlar (2018), Kurt Seyit ve Şura (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1985
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Burcu: Aslan
Boyu: 1.69
8.8 (13 Oy)
  • Currently 177/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.1 1,020
2017 Komedi Oyuncu 8.2 473
2017 32 Komedi Oyuncu 7.5 2,773
2015 Komedi Oyuncu 6.8 4,162
2014 Dram Oyuncu 6.7 2,207
2013 Dram Oyuncu 7.0 355
2010 Dram Oyuncu 6.6 3,505
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,222) Shameless (2,002) Fear the Walking Dead (1,690) Suits (1,458) Castle Rock (1,334) La Casa de Papel (1,214) Bodyguard (1,158) Mayans M.C. (1,043) The 100 (1,027) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018