Giriş Kayıt
Felisha Cooper

Felisha Cooper (30)


Oyuncu

Felisha Cooper, 08 Eylül 1992 Fayetteville, North Carolina, ABD doğumlu oyuncu.

Swedish Dicks (2016), (2019) Plus One (2019), (2013) All Cheerleaders Die (2013), (2015) Double Daddy (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Eylül 1992
Doğum Yeri: Fayetteville, North Carolina, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.78 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 29 Komedi Oyuncu 6.6 10
2019 27 Dram Oyuncu 6.0 89
2019 27 Komedi Oyuncu 6.6 11,962
2018 Suç Oyuncu 4.6 335
2016 Komedi Oyuncu 6.7 3,404
2015 23 Korku Oyuncu 4.6 3,181
2015 23 Gerilim Oyuncu 5.8 1,193
2015 23 Biyografi Oyuncu 5.0 1,928
2014 Aksiyon Oyuncu 7.4 59,278
2013 21 Komedi Oyuncu 5.1 9,096
2013 Komedi Oyuncu 5.4 79

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.4 7,818
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022