Giriş Kayıt
Tung-Ching Lau

Tung-Ching Lau


Oyuncu

Tung-Ching Lau, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kirli İşler 2
2003 Aksiyon Oyuncu 7.4 15,133

Büyük Risk
1995 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,630
1995 Aksiyon Oyuncu 6.5 212
1994 Aksiyon Oyuncu 5.8 117

Efsane Yumruk
1994 Aksiyon Oyuncu 7.6 20,417

Bir Zamanlar Çin'de 5
1994 Aksiyon Oyuncu 6.1 684
1994 Komedi Oyuncu 7.5 2,605
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,141) Daredevil (3,055) Shameless (2,481) The Flash (2,190) Better Call Saul (2,093) The Big Bang Theory (1,837) Arrow (1,684) La Casa de Papel (1,131) Manifest (1,034) Black Mirror (892)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018