Giriş Kayıt
Dominic Marcus Singer

Dominic Marcus Singer


Oyuncu

Dominic Marcus Singer, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaygan Zemin
2019 Dram Oyuncu 6.4 153
2019 Suç Oyuncu 5.6 233
2018 Dram Oyuncu 5.6 120
2018 Dram Oyuncu 6.8 136
2018 Dram Oyuncu 6.7 371
2017 Komedi Oyuncu 4.9 50
2015 Dram Oyuncu 6.3 154
2014 Komedi Oyuncu 6.3 719
2013 Belgesel Oyuncu 7.6 16
2012 Kısa Metraj Oyuncu 10.0 5
2001 Aksiyon Oyuncu 4.2 136
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (433,680) American Gods (3,398) Into the Badlands (2,746) The Flash (1,725) Supernatural (1,649) Vikings (1,456) Arrow (1,382) This Is Us (1,296) The Blacklist (1,177) Criminal Minds (1,091)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019