Giriş Kayıt
Nicholai Augustyn

Nicholai Augustyn


Sanat Bölümü, Yapımcı, Yapım Tasarımcısı

Nicholai Augustyn, sanat bölümü, yapımcı, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçülen Hayatlar
2017 Komedi Sanat Bölümü 5.7 64,637

Uzay Yolu: Keşif
2017 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 7.4 54,759
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.1 304
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.0 753

Kızıl Tepe
2015 Dram Çeşitli 6.5 115,296
2015 Suç Sanat Bölümü 4.9 472
2013 Kısa Metraj Sanat Bölümü
Yapımcı
6.4 28
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,186) Origin (3,614) Supernatural (3,195) The Big Bang Theory (3,189) Titans (1,806) Doctor Who (1,784) The Last Ship (1,329) Better Call Saul (1,162) Outlander (1,152) La Casa de Papel (1,084)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018