Giriş Kayıt
Nicholai Augustyn

Nicholai Augustyn


Sanat Bölümü, Yapımcı, Yapım Tasarımcısı

Nicholai Augustyn, sanat bölümü, yapımcı, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçülen Hayatlar
2017 Komedi Sanat Bölümü 5.7 69,876

Uzay Yolu: Keşif
2017 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 7.4 57,439
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.1 311
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.2 824

Kızıl Tepe
2015 Dram Çeşitli 6.5 116,568
2015 Suç Sanat Bölümü 4.9 479
2013 Kısa Metraj Sanat Bölümü
Yapımcı
6.4 28
Dizi Altyazıları
Vikings (8,382) True Detective (6,159) The Punisher (3,995) Supernatural (3,311) The Big Bang Theory (2,986) Gotham (2,302) The Blacklist (1,797) Outlander (1,614) Star Trek: Discovery (1,509) Luther (1,355)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019