Giriş Kayıt
Yûsuke Yamamoto

Yûsuke Yamamoto


Oyuncu, Yönetmen

Yûsuke Yamamoto, oyuncu, yönetmen.

Ouran High School Host Club (2011), GTO: Great Teacher Onizuka (2012), Sadako 3D (2012), Sadako 3D 2 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.80 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.6 47
2014 Dram Oyuncu 6.0 12
2013 Komedi Oyuncu 7.0 139
2013 Korku Oyuncu 4.2 775
2013 Komedi Oyuncu 7.3 473
2013 Komedi Oyuncu 7.2 43
2012 Dram Oyuncu 7.6 647
2012 Korku Oyuncu 3.7 1,635
2012 Komedi Oyuncu 6.1 221
2011 Komedi Oyuncu 7.5 794
2011 Dram Oyuncu 6.4 1,729
2010 Dram Oyuncu 6.4 54
2010 Komedi Oyuncu 7.4 62
2010 Animasyon Yönetmen 7.1 1,517
2009 Dram Oyuncu 5.3 268
2009 Dram Oyuncu 6.1 205
2009 Komedi Oyuncu 7.0 421
2009 Dram Oyuncu 6.6 11
2009 Komedi Oyuncu 5.4 73
2008 Komedi Oyuncu 6.4 548
2008 Dram Oyuncu 5.5 72

Yakışıklılar Cenneti
2007 Komedi Oyuncu 7.9 1,887
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022