Giriş Kayıt
Laurento Jovito H. Fua

Laurento Jovito H. Fua


Animasyon, Oyuncu

Laurento Jovito H. Fua, animasyon, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özgürlüğün Sesi Bilal
2015 Animasyon Animasyon 8.4 16,290
2010 Animasyon Oyuncu
Animasyon
5.8 116
2006 Korku Animasyon 5.1 62

Kırmızı Başlıklı Kız
2005 Animasyon Animasyon 6.5 51,016
2005 Aksiyon Animasyon 5.0 56
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,503) Shameless (3,876) Bodyguard (2,266) Fear the Walking Dead (1,643) Castle Rock (1,624) Suits (1,358) The First (1,202) La Casa de Papel (1,104) The 100 (1,064) Mayans M.C. (869)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018