Giriş Kayıt
Duvvasi Mohan

Duvvasi Mohan


Oyuncu

Duvvasi Mohan, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 4.7 219
2016 Komedi Oyuncu 6.4 1,073
2015 Aksiyon Oyuncu 8.7 399
2013 Dram Oyuncu 6.4 218
2007 Aksiyon Oyuncu 6.6 381
2004 Komedi Oyuncu 7.0 254
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,012) Suits (1,823) The Sinner (1,801) Shameless (1,586) La Casa de Papel (1,437) Fear the Walking Dead (1,377) Castle Rock (1,355) Bodyguard (1,294) Mayans M.C. (1,197) The 100 (1,178)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018