Giriş Kayıt
Beggi Jonsson

Beggi Jonsson


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Beggi Jonsson, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Gerilim Yapım Yöneticisi 2.6 158
2015 Dram 0 7.4 17,113
2014 Suç Yapım Yöneticisi 6.8 986
2013 Dram Yapımcı 5.6 120

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 9.5 1,426,647
1998 Belgesel Yapım Yöneticisi 8.3 19
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,437) American Gods (2,756) This Is Us (2,753) Gotham (2,149) Into the Badlands (2,024) Vikings (1,418) Star Trek: Discovery (1,236) The Flash (1,165) The Blacklist (1,069) The Big Bang Theory (767)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019