Giriş Kayıt
Levi Erik

Levi Erik


Oyuncu

Levi Erik, oyuncu.

Come Sunday (2018), (2016) Çılgın İhtiyar (2016), (2015) The Night Before (2015), (2017) Masa 19 (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Parti Kraliçesi
2018 Komedi Çeşitli 5.5 22,381
2018 Dram Çeşitli 5.9 1,417

Masa 19
2017 Komedi Çeşitli 5.8 22,116

Ortaokul: Hayatımın En Kötü Yılları
2016 Komedi Çeşitli 6.1 6,094
2016 Komedi Çeşitli 8.6 36,755

Çılgın İhtiyar
2016 Komedi Çeşitli 5.9 98,566
2015 Komedi Çeşitli 6.4 57,541
2015 Biyografi Oyuncu 6.6 3,529
Dizi Altyazıları
True Detective (3,346) The Flash (2,281) Shameless (1,991) Vikings (1,957) Project Blue Book (1,638) Star Trek: Discovery (1,628) Counterpart (1,541) Inside No. 9 (1,511) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,029)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019