Giriş Kayıt
Debra Leigh-Taylor

Debra Leigh-Taylor


Oyuncu

Debra Leigh-Taylor, oyuncu.

The Attachment (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz
2018 Komedi Oyuncu 7.2 31,205
2017 Korku Oyuncu 3.0 157
2016 Dram Oyuncu 3.3 76
2015 Macera Oyuncu 5.8 53,615

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 293,017

Yapay Oyun
2014 Biyografi Oyuncu 8.0 587,343

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 Komedi Oyuncu 5.7 33,350

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Oyuncu 8.1 657,698
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,877) Shameless (3,539) Castle Rock (2,697) Bodyguard (2,474) The First (1,781) La Casa de Papel (1,307) The 100 (1,180) A Discovery of Witches (1,044) Take Two (962) The Big Bang Theory (947)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018