Giriş Kayıt
Lemogang Tsipa

Lemogang Tsipa


Oyuncu

Lemogang Tsipa, oyuncu.

Ölüm Emri (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 3.8 9,120
2018 Dram Oyuncu    

Kara Kule
2017 Aksiyon Oyuncu 5.7 100,184
2017 Dram Oyuncu 8.2 4,645
2017 Dram Oyuncu 8.1 102

Ölüm Emri
2015 Dram Oyuncu 7.3 70,427
2014 Aksiyon Oyuncu 4.8 5,829
2011 Suç Oyuncu 8.3 271,612
Dizi Altyazıları
Arrow (3,052) The Flash (2,490) Vikings (2,350) Doctor Who (1,521) Outlander (1,358) Supernatural (942) Titans (915) Supergirl (854) The Big Bang Theory (845) La Casa de Papel (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018