Giriş Kayıt
Lemogang Tsipa

Lemogang Tsipa


Oyuncu

Lemogang Tsipa, oyuncu.

Ölüm Emri (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 3.8 7,851
2018 Dram Oyuncu    

Kara Kule
2017 Aksiyon Oyuncu 5.7 95,564
2017 Dram Oyuncu 8.3 3,725
2017 Dram Oyuncu 8.4 13

Ölüm Emri
2015 Dram Oyuncu 7.3 68,692
2014 Aksiyon Oyuncu 4.7 5,217
2011 Suç Oyuncu 8.4 268,367
Film Altyazıları
Upgrade (9,882) Deadpool 2 (6,974) Tag (4,397) Avengers: Infinity War (3,793) Skyscraper (3,380) Adrift (2,727) The Endless (1,935) Down a Dark Hall (1,782) Ah-ga-ssi (903) Bad Samaritan (750)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,979) La casa de papel (2,426) The 100 (2,096) Better Call Saul (1,618) Sharp Objects (1,483) Yellowstone (1,411) Suits (1,260) Vikings (1,253) Preacher (1,244) Westworld (1,167)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018