Giriş Kayıt
Lemogang Tsipa

Lemogang Tsipa


Oyuncu

Lemogang Tsipa, oyuncu.

Ölüm Emri (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 3.8 8,775
2018 Dram Oyuncu    

Kara Kule
2017 Aksiyon Oyuncu 5.7 98,209
2017 Dram Oyuncu 8.2 4,575
2017 Dram Oyuncu 8.4 13

Ölüm Emri
2015 Dram Oyuncu 7.3 69,572
2014 Aksiyon Oyuncu 4.8 5,805
2011 Suç Oyuncu 8.4 270,244
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018