Giriş Kayıt
Michalina Olszanska

Michalina Olszanska (26)


Oyuncu

Michalina Olszanska, 29 Haziran 1992 doğumlu oyuncu.

Deniz Kızlarının Şarkısı (2015), 1983 (2018), I, Olga Hepnarová (2016), Sobibor (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Haziran 1992
Burcu: Yengeç
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 7.2 2,345
2018 26 Dram Oyuncu 6.3 1,575
2018 Tarihi Oyuncu 7.9 118
2017 25 Biyografi Oyuncu 5.3 1,557
2017 25 Dram Oyuncu 5.4 25
2016 24 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 366
2016 24 Suç Oyuncu 6.6 1,760

Deniz Kızlarının Şarkısı
2015 23 Komedi Oyuncu 6.4 4,640
2015 23 Aksiyon Oyuncu 6.0 211
2015 23 Komedi Oyuncu 5.6 147
2015 23 Komedi Oyuncu 4.6 971
2015 23 Dram Oyuncu 5.0 102
2014 22 Dram Oyuncu 4.6 41
2014 22 Dram Oyuncu 6.7 3,979
2014 22 Komedi Oyuncu 4.6 182
2014 22 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,795
1953 Dram Oyuncu 8.8 13
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019