Giriş Kayıt
Michalina Olszanska

Michalina Olszanska (26)


Oyuncu

Michalina Olszanska, 29 Haziran 1992 doğumlu oyuncu.

Deniz Kızlarının Şarkısı (2015), I, Olga Hepnarová (2016), Sobibor (2018), Matilda (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Haziran 1992
Burcu: Yengeç
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu    
2018 26 Dram Oyuncu 6.4 1,227
2018 Tarihi Oyuncu 7.8 101
2017 25 Biyografi Oyuncu 5.3 1,475
2017 25 Dram Oyuncu 5.5 24
2016 24 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 352
2016 24 Suç Oyuncu 6.6 1,688

Deniz Kızlarının Şarkısı
2015 23 Komedi Oyuncu 6.4 4,405
2015 23 Aksiyon Oyuncu 6.0 203
2015 23 Komedi Oyuncu 5.6 143
2015 23 Komedi Oyuncu 4.6 961
2015 23 Dram Oyuncu 5.0 100
2014 22 Dram Oyuncu 4.6 41
2014 22 Dram Oyuncu 6.7 3,899
2014 22 Komedi Oyuncu 4.6 179
2014 22 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,747
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018