Giriş Kayıt
Parveen Kaur

Parveen Kaur


Oyuncu

Parveen Kaur, oyuncu.

The Strain (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2018 Aksiyon Oyuncu 7.4 5,951
2018 Dram Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 5.2 663
2016 Gizem Oyuncu 7.2 5,846
2014 Dram Oyuncu 7.4 69,302
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 37,439
2013 Kısa Metraj Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 7.6 5,562
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,791) Suits (1,694) The Sinner (1,538) Shameless (1,460) La Casa de Papel (1,305) Fear the Walking Dead (1,290) Castle Rock (1,187) Bodyguard (1,168) Mayans M.C. (1,150) The 100 (1,047)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018