Giriş Kayıt
Jackie Chen

Jackie Chen


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Jackie Chen, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.2 2,131
2014 Dram Sanat Yönetmeni 8.0 566
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.3 10
2014 Komedi Sanat Yönetmeni 4.9 103
2014 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı    
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,701) This Is Us (2,356) The Flash (2,246) Star Trek: Discovery (1,998) Arrow (1,425) Vikings (1,410) American Gods (1,385) The Blacklist (1,138) Love, Death & Robots (889) The OA (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019