Giriş Kayıt
Hannah Emily Anderson

Hannah Emily Anderson


Oyuncu

Hannah Emily Anderson, oyuncu.

Testere: Jigsaw Efsanesi (2017), The Purge (2018), What Keeps You Alive (2018), Gangland Undercover (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

7.3 (4 Oy)
  • Currently 145/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 6.3 896
2018 Korku Oyuncu 5.9 564

Testere: Jigsaw Efsanesi
2017 Suç Oyuncu 5.8 49,163
2017 Komedi Oyuncu 5.1 244
2017 Gerilim Oyuncu 4.9 273
2016 Suç Oyuncu 6.5 784
2015 Kısa Metraj Oyuncu    
2015 Biyografi Oyuncu 8.3 2,795
2014 Suç Oyuncu 5.8 3,837
2013 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 13
2013 Dram Oyuncu 7.5 37,665
2010 Dram Oyuncu 7.7 25,898
Dizi Altyazıları
Shameless (2,335) The Sinner (2,246) Better Call Saul (1,898) A Discovery of Witches (1,526) Bodyguard (1,453) Castle Rock (1,271) La Casa de Papel (1,228) The 100 (1,181) Suits (1,038) Fear the Walking Dead (990)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018