Giriş Kayıt
Morten Bjørn

Morten Bjørn


Oyuncu

Morten Bjørn, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 6.3 153

Sülün Katilleri
2014 Suç Oyuncu 7.1 13,422
2013 Biyografi Oyuncu 6.6 1,358
2009 Gerilim Oyuncu 6.7 1,537

Aşk ve Öfke
2009 Dram Oyuncu 6.4 301
2006 Suç Oyuncu 5.8 735
Dizi Altyazıları
The 100 (3,133) Better Call Saul (3,008) Castle Rock (2,523) La casa de papel (2,233) Preacher (1,358) Sharp Objects (1,349) Vikings (1,182) The Sinner (1,160) Westworld (997) Friends (968)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018