Giriş Kayıt
Sabahattin Yakut

Sabahattin Yakut


Oyuncu

Sabahattin Yakut, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 5.4 599
2018 Komedi Oyuncu 5.0 78
2018 Aksiyon Oyuncu 7.6 1,086
2018 Oyuncu 7.2 179
2017 Dram Oyuncu 8.0 566
2015 Fantastik Oyuncu 5.7 6,935
2015 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 20
2015 Komedi Oyuncu    
2014 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 42
2013 Dram Oyuncu 7.1 1,669
Dizi Altyazıları
Arrow (3,193) The Flash (2,586) Vikings (2,533) Doctor Who (1,575) Outlander (1,378) Supergirl (1,050) Supernatural (998) La Casa de Papel (959) Titans (925) The Big Bang Theory (895)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018