Giriş Kayıt
Beran Soysal

Beran Soysal


Oyuncu

Beran Soysal, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Toz
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 94
2016 Oyuncu 6.3 156
2016 Dram Oyuncu 6.3 74
2016 Dram Oyuncu 7.9 2,907
2013 Dram Oyuncu 7.1 1,670
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018