Giriş Kayıt
Beran Soysal

Beran Soysal


Oyuncu

Beran Soysal, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Toz
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 94
2016 Oyuncu 6.3 153
2016 Dram Oyuncu 6.3 74
2016 Dram Oyuncu 7.9 2,839
2013 Dram Oyuncu 7.1 1,659
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) Daredevil (2,827) Shameless (2,424) The Flash (2,117) Better Call Saul (2,010) Arrow (1,652) The Big Bang Theory (1,626) La Casa de Papel (1,099) Manifest (1,001) Black Mirror (882)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018