Giriş Kayıt
Devon Biehn

Devon Biehn


Yapımcı, Oyuncu

Devon Biehn, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Fantastik Yapımcı 3.2 140
2017 Korku Yapımcı 4.0 90
2014 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
4.2 469
2014 Korku Yapımcı 5.3 50
2014 Bilim-Kurgu Yapımcı 5.4 43
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019