Giriş Kayıt
Dave Duda

Dave Duda


Oyuncu

Dave Duda, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 7.6 28,188
2013 Dram Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu 7.7 14,913
2013 Reality-TV Oyuncu    
2012 Suç Oyuncu 7.6 11,053
2011 Reality-TV Oyuncu 3.9 1,060
2010 Aksiyon Oyuncu 7.5 10,697
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,373) The 100 (2,159) Sharp Objects (1,865) Castle Rock (1,848) La casa de papel (1,752) Preacher (1,584) The Sinner (1,032) Vikings (983) Friends (757) Westworld (690)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018