Giriş Kayıt
RJ Cyler

RJ Cyler (23)


Oyuncu

RJ Cyler, 21 Mart 1995 Jacksonville, Florida, ABD doğumlu oyuncu.

Ben, Earl ve Ölen Kız (2015), Power Rangers (2017), Sierra Burgess Is a Loser (2018), I'm Dying Up Here (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Mart 1995
Doğum Yeri: Jacksonville, Florida, ABD
Burcu: Koç
8.0 (4 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 23 Komedi Oyuncu 6.0 23,359
2018 23 Suç Oyuncu 6.5 11,956
2017 Komedi Oyuncu 7.4 2,593

Savaş Makinesi
2017 22 Komedi Oyuncu 6.0 33,491
2017 22 Aksiyon Oyuncu 6.0 89,199
2016 Komedi Oyuncu 8.0 16,475
2015 Suç Oyuncu 7.3 29,022

Ben, Earl ve Ölen Kız
2015 20 Komedi Oyuncu 7.8 110,550
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019