Giriş Kayıt
Sarah Reid Vinyard

Sarah Reid Vinyard (27)


Oyuncu, Casting

Sarah Reid Vinyard, 12 Eylül 1991 Jacksonville, Florida, ABD doğumlu oyuncu, casting.

Labirent: Ölümcül Kaçış (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Eylül 1991
Doğum Yeri: Jacksonville, Florida, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 24 Dram Oyuncu 5.8 6,155
2015 24 Komedi Oyuncu 3.2 509

Mükemmel Uyum 2
2015 24 Komedi Casting 6.4 131,442

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 23 Aksiyon Casting 6.8 388,884
2014 23 Komedi Oyuncu 5.6 6,110

Açlıktan Ölme Oyunları
2013 22 Komedi Oyuncu 3.2 17,576
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019