Giriş Kayıt
Joseph Giambra

Joseph Giambra


Oyuncu, Sanat Bölümü, Sesler, Kameraman

Joseph Giambra, oyuncu, sanat bölümü, sesler, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu 7.2 13,284
2017 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 11
2016 Dram Oyuncu 5.6 2,701
2016 Dram Sanat Bölümü 5.0 534
2014 Komedi Sanat Bölümü
Sesler
Oyuncu
Kameraman
6.9 430
2014 Komedi Oyuncu 8.8 9
2013 Aksiyon Oyuncu 3.6 1,325
Dizi Altyazıları
True Detective (7,283) Vikings (3,684) Shameless (2,599) The Punisher (1,448) The Flash (1,349) Outlander (1,345) Arrow (1,334) The Big Bang Theory (1,276) Supernatural (1,117) Black Mirror (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019