Giriş Kayıt
Adam T Perkins

Adam T Perkins


Oyuncu

Adam T Perkins, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.6 3,296
2017 Suç Oyuncu 6.3 8,574
2016 Komedi Oyuncu 6.5 880
2015 Komedi Oyuncu 8.4 7

Kan Kardeş
2014 Aksiyon Oyuncu 6.5 23,053
2013 Dram Oyuncu 6.7 13,165
2013 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 23
Film Altyazıları
Upgrade (9,364) Deadpool 2 (6,247) Tag (4,192) Avengers: Infinity War (3,411) Skyscraper (3,125) Adrift (2,542) The Endless (1,870) Down a Dark Hall (1,538) Ah-ga-ssi (801) Bad Samaritan (692)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,745) La casa de papel (2,130) The 100 (1,894) Better Call Saul (1,499) Yellowstone (1,352) Suits (1,181) Vikings (1,084) Friends (1,062) Westworld (1,054) Black Mirror (987)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018