Giriş Kayıt
Taron Egerton

Taron Egerton (29)


Oyuncu

Taron David Egerton, 10 Kasım 1989 Birkenhead, Cheshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Kingsman: Altın Çember (2017), Testament of Youth (2014), Robin Hood (2018), Billionaire Boys Club (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Taron David Egerton
Doğum Tarihi: 10 Kasım 1989
Doğum Yeri: Birkenhead, Cheshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Akrep
Boyu: 1.75 m
7.1 (8 Oy)
  • Currently 142.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2019 Oyuncu    
2019 Animasyon Oyuncu    
2018 29 Aksiyon Oyuncu 5.4 14,360
2018 29 Biyografi Oyuncu 5.6 6,544

Kingsman: Altın Çember
2017 28 Aksiyon Oyuncu 6.8 216,580
2017 Animasyon Oyuncu 6.4 134

Şarkını Söyle
2016 27 Animasyon Oyuncu 7.1 109,506

Kartal Eddie
2015 26 Biyografi Oyuncu 7.4 72,192

Efsane
2015 26 Biyografi Oyuncu 7.0 134,260

Kingsman: Gizli Servis
2014 25 Aksiyon Oyuncu 7.7 530,168
2014 25 Biyografi Oyuncu 7.3 22,730
2014 Dram Oyuncu 7.0 825
2006 Suç Oyuncu 8.0 8,710
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 247
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,734) A Star Is Born (5,000) Bohemian Rhapsody (2,843) Keepers (2,528) Suspiria (2,182) Museo (1,728) Ashes in the Snow (1,427) Revenger (1,172) First Man (1,133) Venom (1,081)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,589) Vikings (5,500) The Flash (1,973) Luther (1,839) The Blacklist (1,402) The Big Bang Theory (1,395) Black Mirror (1,308) Friends (1,098) Peaky Blinders (1,088) La casa de papel (1,056)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019