Giriş Kayıt
Nora Paller

Nora Paller


Oyuncu

Nora Paller, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu 8.7 14

Gerçek Hikaye
2015 Suç Oyuncu 6.3 46,686
2014 Komedi Oyuncu 5.3 29,871
2014 Macera Oyuncu 6.5 291

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Oyuncu 6.7 369,947
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,055) The 100 (2,374) La casa de papel (1,779) Castle Rock (1,717) Preacher (1,335) Sharp Objects (1,330) The Sinner (1,118) Vikings (928) Westworld (749) Friends (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018