Giriş Kayıt
Nidhi Kullu

Nidhi Kullu


Yapım Yöneticisi, Görsel Efekt

Nidhi Kullu, yapım yöneticisi, görsel efekt.

Badlapur (2015), Hindi Medium (2017), Ittefaq (2017), Finding Fanny (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 255
2017 Gizem Yapım Yöneticisi 7.2 7,404
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 7.8 15,150
2016 Dram Yapım Yöneticisi 3.2 840
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.5 18,167
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 5,729
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 4.9 641
2014 Komedi Çeşitli 4.2 664
2012 Animasyon Görsel Efekt 7.0 86,478

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 168,550
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018