Giriş Kayıt
Nidhi Kullu

Nidhi Kullu


Yapım Yöneticisi, Görsel Efekt

Nidhi Kullu, yapım yöneticisi, görsel efekt.

Hindi Medium (2017), Badlapur (2015), Ittefaq (2017), Finding Fanny (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 235
2017 Gizem Yapım Yöneticisi 7.2 6,944
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 7.8 14,547
2016 Dram Yapım Yöneticisi 3.2 813
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.5 13,717
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 5,165
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 4.9 589
2014 Komedi Çeşitli 4.1 606
2012 Animasyon Görsel Efekt 7.0 85,551

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 167,749
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,315) Shameless (3,666) Castle Rock (2,785) Bodyguard (2,541) The First (1,811) La Casa de Papel (1,347) The 100 (1,232) A Discovery of Witches (1,061) Fear the Walking Dead (970) Take Two (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018