Giriş Kayıt
Paul Low-Hang

Paul Low-Hang


Oyuncu

Paul Low-Hang, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Oyuncu 6.8 153,675

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Oyuncu 7.4 312,424

Tarzan Efsanesi
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 141,003
2015 Oyuncu 5.7 34
2014 Suç Oyuncu 5.1 1,200
2013 Komedi Oyuncu 5.1 871
Film Altyazıları
Upgrade (11,513) Tag (6,284) Deadpool 2 (5,673) Avengers: Infinity War (3,029) Skyscraper (2,252) The Endless (2,177) Adrift (1,869) Bad Samaritan (730) Ah-ga-ssi (726) Ready Player One (524)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,977) Better Call Saul (1,976) The 100 (1,890) La casa de papel (1,854) Suits (1,414) Yellowstone (1,176) Friends (1,039) Vikings (1,028) Black Mirror (997) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018