Giriş Kayıt
Paul Low-Hang

Paul Low-Hang


Oyuncu

Paul Low-Hang, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Oyuncu 6.8 159,517

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Oyuncu 7.3 337,692

Tarzan Efsanesi
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 144,501
2015 Oyuncu 5.4 48
2014 Suç Oyuncu 5.1 1,376
2013 Komedi Oyuncu 5.2 954
Dizi Altyazıları
Arrow (3,052) The Flash (2,490) Vikings (2,350) Doctor Who (1,521) Outlander (1,358) Supernatural (942) Titans (915) Supergirl (854) The Big Bang Theory (845) La Casa de Papel (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018