Giriş Kayıt
Mu-Shaka Benson

Mu-Shaka Benson


Oyuncu

Mu-Shaka Benson, oyuncu.

Dwelling (2016) yapımıyla biliniyor.

7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Korku Oyuncu    
2018 Oyuncu    
2017 Bilim-Kurgu 3.4 228
2017 Dram Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu 4.9 438
2016 Korku Oyuncu 4.1 247
2014 Komedi Oyuncu 6.9 430
2013 Aksiyon Oyuncu 3.6 1,325
Dizi Altyazıları
True Detective (7,283) Vikings (3,684) Shameless (2,599) The Punisher (1,448) The Flash (1,349) Outlander (1,345) Arrow (1,334) The Big Bang Theory (1,276) Supernatural (1,117) Black Mirror (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019