Giriş Kayıt
Mu-Shaka Benson

Mu-Shaka Benson


Oyuncu

Mu-Shaka Benson, oyuncu.

Dwelling (2016) yapımıyla biliniyor.

7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Korku Oyuncu    
2018 Oyuncu    
2017 Bilim-Kurgu 3.5 217
2017 Dram Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu 4.9 430
2016 Korku Oyuncu 4.1 222
2014 Komedi Oyuncu 6.9 427
2013 Aksiyon Oyuncu 3.5 1,304
Dizi Altyazıları
Origin (3,401) Narcos: Mexico (2,774) The Big Bang Theory (2,003) Titans (1,961) Supernatural (1,808) Doctor Who (1,562) The Last Ship (1,301) Outlander (1,221) The Last Kingdom (1,180) The Flash (1,023)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018