Giriş Kayıt
Patrick Neil Doyle

Patrick Neil Doyle


Müzisyen, Müzisyen

Patrick Neil Doyle, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Müzik 5.6 34
2016 Suç Müzik 6.0 321

Aşk ve Gurur ve Zombiler
2016 Aksiyon Müzik 5.8 43,832
2015 Macera Müzik 5.8 54,216
2015 Dram Müzik 7.9 165

Sindirella
2015 Dram Müzik 6.9 136,078
2014 Macera Müzik 5.4 270
Dizi Altyazıları
Vikings (5,787) Supernatural (2,608) Titans (2,502) The Flash (1,651) The Gifted (1,275) Doctor Who (1,197) The Big Bang Theory (1,032) Outlander (1,031) La Casa de Papel (992) Black Mirror (979)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018