Giriş Kayıt
Colette Stone

Colette Stone (27)


Oyuncu

Colette Stone, 29 Ağustos 1991 doğumlu oyuncu.

Ghetto Birds (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ağustos 1991
Burcu: Başak
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 25 Korku Oyuncu 3.4 175
2016 25 Suç Oyuncu 6.6 2,046

Karda Bir Beyaz Kuş
2014 23 Dram Oyuncu 6.4 25,039
2014 23 Suç Oyuncu 4.0 194
2014 23 Dram Oyuncu 6.7 716

Felekten Bir Gece 3
2013 22 Komedi Oyuncu 5.8 265,790
Dizi Altyazıları
True Detective (7,600) Shameless (3,726) Vikings (2,307) Inside No. 9 (1,789) Counterpart (1,285) The Blacklist (1,190) Shooter (1,132) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (858)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019