Giriş Kayıt
Ritwika

Ritwika


Oyuncu

Ritwika, oyuncu.

Iru Mugan (2016), Paradesi (2013), (2016) Kabali (2016), (2014) Madras (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,454
2016 Komedi Oyuncu 4.7 26
2016 Aksiyon Oyuncu 6.4 9,993
2016 Komedi Oyuncu 6.9 456
2016 Oyuncu 7.7 69
2016 Komedi Oyuncu 5.2 49
2014 Dram Oyuncu 8.0 2,638
2013 Biyografi Oyuncu 8.0 1,512
Dizi Altyazıları
Arrow (3,062) The Flash (2,496) Vikings (2,362) Doctor Who (1,527) Outlander (1,360) Supernatural (944) Titans (915) Supergirl (874) La Casa de Papel (864) The Big Bang Theory (846)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018