Giriş Kayıt
Ritwika

Ritwika


Oyuncu

Ritwika, oyuncu.

Iru Mugan (2016), Paradesi (2013), (2016) Kabali (2016), (2014) Madras (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,398
2016 Komedi Oyuncu 4.7 26
2016 Aksiyon Oyuncu 6.4 9,816
2016 Komedi Oyuncu 6.9 453
2016 Oyuncu 7.7 69
2016 Komedi Oyuncu 5.2 49
2014 Dram Oyuncu 8.0 1,831
2013 Biyografi Oyuncu 8.1 1,350
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,299) Supernatural (3,264) Shameless (2,543) The Flash (2,270) Better Call Saul (2,146) The Big Bang Theory (2,006) Arrow (1,712) La Casa de Papel (1,156) Manifest (1,057) Black Mirror (943)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018