Giriş Kayıt
Juliocesar Chavez

Juliocesar Chavez


Oyuncu

Juliocesar Chavez, oyuncu.

Transformers 5: Son Şövalye (2017) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 7.7 5,189

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Oyuncu 5.2 108,576
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Aile Oyuncu 4.6 259
2017 Komedi Oyuncu 4.5 127
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 3.5 5,376
2014 Komedi Oyuncu 7.2 3,367
2014 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,329) Origin (3,920) The Big Bang Theory (3,328) Supernatural (3,268) Titans (1,970) Doctor Who (1,931) The Last Ship (1,383) Outlander (1,225) Better Call Saul (1,199) La Casa de Papel (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018