Giriş Kayıt
Juliocesar Chavez

Juliocesar Chavez


Oyuncu

Juliocesar Chavez, oyuncu.

Transformers 5: Son Şövalye (2017) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.6 492

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Oyuncu 5.2 106,113
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Aile Oyuncu 4.7 238
2017 Komedi Oyuncu 4.7 122
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 3.5 5,308
2014 Komedi Oyuncu 7.2 2,853
2014 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,203) The Sinner (2,003) Castle Rock (1,328) La Casa de Papel (1,320) Shameless (1,273) A Discovery of Witches (1,234) Suits (1,191) Bodyguard (1,169) The 100 (1,146) Fear the Walking Dead (909)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018