Giriş Kayıt
Özgür Ege Nalci

Özgür Ege Nalci


Oyuncu

Özgür Ege Nalci, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 6.7 351
2013 Aksiyon Oyuncu 6.4 33
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,177
2013 Dram Oyuncu 6.7 102
2012 Suç Oyuncu 7.9 1,153
2011 Biyografi Oyuncu 6.6 12,627
Film Altyazıları
Upgrade (9,528) Deadpool 2 (6,438) Tag (4,252) Avengers: Infinity War (3,505) Skyscraper (3,194) Adrift (2,594) The Endless (1,888) Down a Dark Hall (1,623) Ah-ga-ssi (833) Bad Samaritan (714)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,802) La casa de papel (2,165) The 100 (1,976) Better Call Saul (1,548) Yellowstone (1,383) Suits (1,216) Vikings (1,145) Westworld (1,099) Friends (1,090) Sharp Objects (1,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018