Giriş Kayıt
Brooklyn Proctor

Brooklyn Proctor


Dublör, Oyuncu

Brooklyn Proctor, dublör, oyuncu.

Savaştan Sonra (2017), Scream: The TV Series (2015), The Monkey's Paw (2013), SnakeHead Swamp (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör 3.1 3,867

Eyvah Annem Dağıttı! 2
2017 Macera Dublör 5.5 31,494

Savaştan Sonra
2017 Dram Dublör 7.4 32,266

Anne
2017 Aksiyon Dublör 5.9 27,939
2016 Korku Dublör 4.5 3,361
2016 Suç Dublör 4.4 1,062

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Dublör 6.1 118,231
2016 Dram Dublör 3.9 7,978
2016 Komedi Dublör 5.9 67
2016 Dram Dublör 7.7 4,264
2015 Aksiyon Dublör 3.3 1,698
2015 Korku Dublör 3.6 290
2015 Dram Dublör 5.7 5,999
2015 Suç Dublör 7.3 29,022
2015 Komedi Dublör 3.3 493
2015 Dram Oyuncu 7.2 2,745
2015 Komedi Dublör 6.6 29,519
2014 Korku Dublör
Oyuncu
3.1 561
2013 Korku Dublör
Oyuncu
4.5 2,079
Dizi Altyazıları
True Detective (4,805) Shameless (3,760) Vikings (2,130) Inside No. 9 (1,674) Counterpart (1,500) Project Blue Book (1,363) The Blacklist (1,213) The Flash (1,205) Arrow (1,191) This Is Us (806)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019