Giriş Kayıt
Crystal Clarke

Crystal Clarke


Oyuncu

Crystal Clarke, oyuncu.

Sanditon (2019), (2016) Assassin's Creed (2016), (2018) Ordeal by Innocence (2018), (2022) The King's Daughter (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Oyuncu 5.1 5,911
2022 Dram Oyuncu 6.7 4,473
2020 Dram Oyuncu 6.8 4,562
2019 Gizem Oyuncu 7.2 242
2019 Dram Oyuncu 7.7 17,913
2018 Dram Oyuncu 7.2 11,401

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Oyuncu 6.9 667,191
2016 Aksiyon Oyuncu 5.6 207,879

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Oyuncu 7.8 968,761

Altınlı Kadın
2015 Dram Oyuncu 7.3 62,770
2011 Dram Oyuncu 8.7 632,373
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024