Giriş Kayıt
Daisy Ridley

Daisy Ridley (26)


Oyuncu, Yapımcı

Daisy Jazz Isobel Ridley, 10 Nisan 1992 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı.

Star Wars: Son Jedi (2017), The Eagle Huntress (2016), Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor (2015), (2017) Doğu Ekspresinde Cinayet (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Daisy Jazz Isobel Ridley
Doğum Tarihi: 10 Nisan 1992
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
Boyu: 1.7 m
9.4 (35 Oy)
  • Currently 187.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldız Savaşları: Bölüm IX
2019 Aksiyon Oyuncu    
2019 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Tavşan Peter
2018 26 Animasyon Oyuncu 6.6 20,845
2018 26 Dram Oyuncu 6.0 216

Star Wars: Son Jedi
2017 25 Aksiyon Oyuncu 7.2 415,146

Doğu Ekspresinde Cinayet
2017 25 Suç Oyuncu 6.5 155,461
2017 25 Belgesel Oyuncu 8.3 63
2017 Animasyon Oyuncu 6.9 17
2017 Animasyon Oyuncu 5.8 588
2016 24 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.6 1,104
2016 Oyuncu 6.5 1,656

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 23 Aksiyon Oyuncu 8.0 753,905
2014 Komedi Oyuncu 7.5 13,124
1996 Suç Oyuncu 7.8 4,010
1991 Animasyon Oyuncu 7.7 17,365
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018